fredag 28. desember 2018

Om tid og penger


Det er snart et år siden jeg startet gruppa mi og "stod fram" som alternativ. Det var litt skummelt å skulle være offentlig med det, men det har egentlig bare vært positivt. De som ikke tror noe på det, har i alle fall vært anstendige nok til ikke å fortelle meg det.

Det jeg syntes var vanskelig, var å be om penger for tida mi. Mine talenter er det ikke noen pris på, men tida mi har en verdi. Og denne har jeg øvd på å sette en pris på i år.
Og det er ikke bare enkelt. Jeg startet med 20kr for alt, og fikk en del kjeft for det. Så jeg har økt et par ganger. Jeg tror ikke jeg har lyst til å sette opp prisene noe særlig, bortsett kanskje fra på mediumsseanse, for om jeg skal ha barnevakt i tillegg, sitter jeg ikke igjen med stort annet enn hodepinen den dagen. For jeg har som regel hodepine fra jeg står opp om morgenen når jeg skal ha en slik seanse. Jeg tenker det er ånder som står i kø og tuller med energien min. Den pleier å bli helt borte til sånn ca en time etter at jeg er ferdig.

Om noen synes prisene er for lave, får de heller bare betale det de mener det burde koste. Jeg har flere av de som gjør det, og det setter jeg selvfølgelig pris på. Men jeg vil også at prisen skal være overkommelig for de som ikke har så mye penger også. Det er ikke noe problem å utsette betaling om man trenger det, det er bare å si i fra.

Men det kjedeligste er når folk glemmer å betale. Jeg liker at dere betaler etter at jeg har utført det jeg skal, så dere føler at dere betaler for noe dere er fornøyd med. Og er du ikke det, så må du heller si i fra, så vi kan ordne opp i det. Å måtte minne deg på at du ikke har betalt er litt kjedelig.
Så om du lurer på om det er noe du har glemt, så sjekker du det nå. Jeg noterer ned alt, men boka ligger hjemme, og jeg husker ikke alt. Er velsignet med dårlig hukommelse. 😁 Men hadde jo vært greit om alt var på stell når vi går inn i det nye året.

Og så skal jeg fortelle dere noe artig. På siden min er det visst et merke som forteller om jeg svarer på alle henvendelser og om jeg gjør det raskt. Eller det var et slikt merke der. Jeg svarer alle, og jeg pleier å gjøre det i snitt før det har gått et kvarter.
Det er det jo ikke alltid jeg får til når jeg er i svømmehallen, eller på jobb, eller sover.
Så om du skal sende meg en melding, kan du ikke sjekke klokka først. Om du tenker at de fleste sover nå, så gjør nok jeg også det. Da er det kult om du venter med å sende den til morgenen. For jeg syntes det var koselig med det merket. Nå står det at jeg svarer alle, men at jeg bruker over en halv time på det. Dette er også grunnen til at jeg alltid vil ha siste ordet i en samtale. For hvis du svarer sist, så har jeg ikke svart på den meldingen, og svarprosenten min går ned. Så jeg er ikke like psyko som det kan virke.  😁

Jeg tenkte å skrive et innlegg om året som har vært, men med boka mi liggende hjemme, ble det ikke så mange tall å vise til.
Men jeg kan fortelle at jeg har funnet ut noen ting jeg ikke visste fra før dette året. Jeg har lært at det er mer enn bare avdøde slektninger som kan dukke opp på en mediumsseanse. Dyr, nisser, utenomjordiske, og folk fremdeles i live har dukket opp. Sånn i tillegg til avdøde slektninger og hjelpere. Noe av dette har utfordret meg og hva jeg var komfortabel med å tro på, men det viser jo bare at jeg har mye igjen å lære.

Jeg har renset hus i år, også fjernrenset, og det fungerte fint. Det er morsomt, og er noe jeg fint kan gjøre mer av. Når det gikk så greit å gjøre det på avstand, åpner det jo opp for muligheter selv om vi bor langt unna. Det sparer en del tid til reise ol.

Jeg har tenkt at dyr ikke er så annerledes enn mennesker, og jeg kommuniserte mye med dyr da jeg var liten. Så jeg fant ut litt tidligere i år at jeg måtte teste om det fungerte på samme måten å lese et dyr med et bilde som det gjør med mennesker. Og det gjorde det. Jeg la ut en test i en alternativ side på Facebook, og det var en av de tolv jeg leste som ikke var helt fornøyd. Og det syns jeg var helt greit.


Det er ikke ofte, men har hendt noen ganger at det jeg formidler, ikke blir kjent igjen. Det kan være mange grunner til det. Noen ganger er man rett og slett ikke er klar til å ta i mot det budskapet, det kan være man ikke kjenner igjen personen som prøver å si noe til deg, eller det kan være jeg har mistolket noe i det som blir formidlet. Det er derfor jeg ber dere betale etter at jeg har gjort jobben. Sånn i tilfelle du ikke er helt fornøyd, så kan vi rette opp i det. Jeg vil ikke at noen skal føle seg lurt.

Det neste jeg har tenk til å prøve på i det nye året er fjernhealing til flere personer på en gang. Det har jeg ikke gjort så mye av, så det kan bli gøy.


Ellers så vil jeg takke alle dere som har brukt mine tjenester i året som har vært. Takk for tilliten. Og en takk til dere som er med og liker og kommenterer inne på siden. Jeg setter stor pris på det.
Håper vi kan får til mer aktivitet der inne i det kommende året.



Og så ønsker jeg dere alle et godt nytt år. Bruk noen minutter på å tenke over hva du ønsker av det nye året, og hva du ikke vil ta med deg videre. Skriv ned det du ikke vil ta med videre på en lapp, og grav den ned eller brenn den opp. La det forbli i fortiden. Det du vil ha kan du skrive, tegne eller klippe ut bilder av og lime opp på et ark og henge på veggen. Så du ser det og har fokus på det så ofte som mulig.

Må alle dine drømmer gå i oppfyllelse i det neste året, og ikke glem å være god mot deg selv.