søndag 18. oktober 2020

Å styrke din egen energi

 Jeg får stadig litt spørsmål om ulike ting innen det vi kaller det alternative. Og jeg har sagt jeg skal skrive litt om det, så her kommer litt om det å styrke din egen energi eller aura som det også kalles. 


Din energi forandrer seg. Både gjennom livet og også gjennom en dag. Du kan tenke på hvor lite du tåler når du har sovet dårlig og er sulten. Det er ikke mye som skal til før du blir sur eller lei deg. Det motsatte gjelder når du har en skikkelig god dag. Du har sovet godt, spist nok og riktig og er klar for det meste. Du møter dagens utfordringer med et smil, og lite kan vippe deg av pinnen.


Du kan også tenke på hvordan andre kan påvirke din energi. Noen mennesker kjennes ut som om de putter et sugerør i energitanken din og bare tapper deg, mens andre mennesker blir du fylt opp av å være sammen med. Alt dette er energi, og det er noe du kan jobbe med å kontrollere bedre. 


Som det meste annet her i livet, starter det med deg. 

Sett deg ned et sted du kan sitte uforstyrret. Lukk øynene, og pust rolig. Tenk at auraen din er et energifelt som omslutter kroppen din. Det skal være litt som ozonlaget er for jorda. Helt og beskyttende, selv om det er mulig å gå gjennom det. Når alt er som det skal, skal det være ca en armlengdes avstand fra kroppen din. Mens du sitter slik, kan du rolig strekke ut hendene og kjenne hvor du har din aura. Du vil kjenne en svak motstand. Noen føler temperaturforandring, noen litt slags elektrisitet. Om den er for langt ut, må du prøve å trekke den til deg, er den for lang inn, kan du prøve å skyve den på plass. Pust rolig og kjenn etter når den liksom klikker på plass. 

Dette er noe du kan gjøre hver dag, gjerne flere ganger om dagen om det har skjedd mye. Spesielt før du skal ut og møte folk eller gjøre viktige ting. Pass på at du har auraen din på plass. 

Jeg vet det høres litt søkt ut, men ved å puste rolig og kjenne at du klikker auraen på plass, så forbereder du deg også mentalt på hvor mye energi du er villig til å gi fra deg, hvor nært du er klar til å slippe folk, og hvor mye du vil la deg påvirke av andre menneskers energi. Det er det du gjør når du klikker auraen din på plass.  


Og så hender det at auraen din er litt i dårlig forfatning, litt som ozonlaget. Det første du kan gjøre er å tenke over hva eller hvem som sliter på den. Er det noe du kan gjøre for å stoppe det? Noen mennesker tar så mye av deg at det går utover deg. Det er kanskje ikke alle disse menneskene du trenger å forholde deg til? Da kan du i så fall faktisk slutte å ha kontakt med de. De du må ha i livet ditt, kan du sette grenser for. Øv deg på å si nei, å si i fra hvor dine grenser går og å stoppe de når de tråkker over de. Det er ditt ansvar å passe på deg. Ta det ansvaret alvorlig. 

For å styrke det kan du sette deg ned og puste rolig. Du kan selvfølgelig stå eller ligge også om det er bedre for deg. Men slapp av og lukk øynene. Klikk auraen din på plass. Du kan se for deg at du åpner opp et lys fra universet og at det går en lysstråle ned til deg. Den renner over auraen din og tetter den og reparerer der det er tynt eller slitt. Du kan også se for deg at dette lyset går inn i deg gjennom hodet, når du er helt fylt opp renner det over og fyller auraen din også fra innsiden. Alt lyset kommer i kontakt med blir reparert og forsterket, fylt av lys og god energi.


Om du synes det er litt vanskelig å se for deg dette, liker jeg å gjøre øvelsen i dusjen. Lukk øynene og tenke deg at vannet som renner over deg er ladet med deilig energirikt lys. Det vasker bort alt som er vondt og dumt, og det renner ned i sluket, mens alt det deilige lyset fyller deg med energi, og glede. Nesten som du setter deg selv på lading. 


Og husk at det å bruke litt tid på at du har det bra, er noe av det viktigste du kan gjøre. Om du er boblende full av god energi, er det jo du som går ut i verden og smitter andre med denne gode energien. Er ikke det en fin tanke? For vi kan ikke endre andre mennesker enn oss selv, men vi kan gå foran med et godt eksempel. Et smilende, energifylt, godt eksempel. 


Ha en helende dag. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar